Facing EDS en Paragames Breda

Volgend weekend zijn de Paragames in Breda. Honderden (inter)nationale sporters komen naar Breda voor dit prachtige evenement. Het wordt georganiseerd door o.a. vrijwilligers en fysiotherapeuten en zo zijn wij met elkaar in contact gekomen.

Regelmatig komen zij en wij tegen dat sporters met EDS niet goed geclassificeerd kunnen worden. Dit meestal door te weinig kennis. Ons werd gevraagd of wij posters en/of folders hadden om daar te gebruiken (wij zijn hier druk mee bezig geweest en aankomende week komen de posters en de informatiekaarten binnen) en of wij misschien aanwezig wilden zijn met een stand. Uiteraard willen we dat, wij vinden dat een grote eer!

Zaterdag 29 juni en zondag 30 juni is Facing EDS dus aanwezig en wat zijn wij trots dat we daar mogen zijn. We kunnen contact leggen met sporters, begeleiders, (para)medici en zorgprofessionals om bekendheid te geven aan EDS en voor sporters met EDS.

Wij hebben er zin in, maar het is ook wel spannend. Dit wordt namelijk onze eerste officiële evenement! Het zijn lange dagen, dus we moeten onze energie goed verdelen.

Ben je in de omgeving, kom de sporters (en ons) vooral aanmoedigen. Ook kun je je oriënteren, kijken welke sporten mogelijk zijn. Je kunt meteen wat kaarten meenemen om te verspreiden (en/of je eigen poster ophalen wanneer je mee hebt gedaan aan een fotoshoot).

Zien we jullie zaterdag of zondag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.