Goed nieuws!

Stichting Facing EDS

We hebben mooi nieuws te melden! Allereerst hebben we de plaatselijke notaris gevraagd om hulp en zo wordt 13 September a.s. de akte gepasseerd van Stichting Facing EDS! We zijn notariaat Duiven-Westervoort hier erg dankbaar voor!

DELA Goede doelen fonds

Daarnaast hebben we een subsidie aanvraag gedaan bij het Dela goede doelen fonds en is deze aanvraag zojuist goedgekeurd! Al stuiterend lig ik dit te schrijven, want wij zijn zo ontzettend dankbaar dat we de kans krijgen actie te ondernemen en EDS de aandacht te geven die het verdient!

Posters, flyers en meer

Er lopen op de achtergrond al wat projecten, daarover later meer. De posters die gemaakt zijn worden momenteel gedrukt, zodat we ook fysiek kunnen beginnen met verspreiden. Verder komen er flyers die we gaan neerleggen bij apotheken, huisartspraktijken en ziekenhuizen.

Fotoshoot

Daarnaast is de voorbereiding voor de volgende fotoshoot al in volle gang, hou onze pagina in de gaten voor meer informatie. Er komt een limiet aan het aantal ‘modellen’, maar de fotoshoots worden vaker herhaald en alle delen van ons land (en wellicht ook België) komen aan de beurt.

Merchandise

Ook wordt gewerkt aan ‘merchandise’, mooie (ansicht) kaarten die én aandacht geven aan EDS én leuk zijn om te sturen. Hiermee willen we o.a. geld inzamelen om een aantal grotere projecten te financieren. Ook komen hiervoor sponsorcampagnes.

Let’s do this!

We zijn achter de schermen druk bezig! We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en rekenen op jullie bij het helpen delen van onze gezichten. Samen geven we EDS een gezicht en zetten we ons op de kaart!

En vergeet niet onze pagina te liken op Facebook en Instagram!

Tamara, Mariska en Martine

5 thoughts on “Goed nieuws!

    1. Wij gaan ons in eerste instantie richten op het bekendheid geven aan EDS. Door te proberen te laten zien waar je tegenaan kunt lopen, maar ook dat we sterk zijn en gezien mogen worden. Verder verwijzen we in eerste instantie naar de bestaande vereniging en stichting die zich juist richten op de informatiestroom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.