Let’s face it…

Drukke tijden achter de schermen. Wij zijn druk doende ons bedrijfsplan op te stellen. We willen niet keihard van start gaan en vervolgens stranden en dat vergt een gedegen aanpak. Gelukkig hebben we hiervoor hulp van een professional, daarvoor zijn we erg dankbaar! Hij houdt het overzicht en dat is fijn, want we weten allemaal wat chronisch ziek zijn doet met je hoofd.

Naast het bezig zijn met een goed en solide bedrijfsplan gaan de lopende zaken gewoon door. In Rotterdam zijn we gestart met de opnames voor onze documentaire. Deze volgt ons in onze plannen én in hoe ons dagelijks leven verloopt. Wij proberen zo goed mogelijk te laten zien wat er allemaal komt kijken bij een aandoening als de onze. Naast de fotoshoot volgt de camera ons daarom ook bij bezoeken aan de instrumentmaker, de fysio en de arts en legt deze ons verhaal vast. Vorige week hebben we een vergadering gehad waarbij ons camerateam dan ook aanwezig was.

Vorige week mochten we ook onze ambassadeur (Emile Jansen, revalidatiearts) verwelkomen. Hij denkt met ons mee en ondersteunt ons in onze plannen, waar wij natuurlijk erg blij mee zijn!

Je leest het, achter de schermen is veel gaande. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een stabiele fundering is, zo gauw deze staat kunnen we verder met de verwerking van de fotoshoots en het veroveren van Nederland. Want dat idee staat als een huis!

Let’s face it, together!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.